Pembaca Warkah Tinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 September 2013

PSRA '13

Selepas study.
Dari kiri: Imaduddin, Solah, Amirul Hafiz, saya, Hafizul Hadi, dan Aiman Farhan.

10 September 2013

UPSR '13

Entry terdahulu: Aidilfitri di Sekolah '13
Saya, Solah, dan Naufal. Mereka ni antara murid tahun 6 yang suka buat saya tersenyum tatkala terguris dengan tindakan segelintir kawan-kawannya yang 'kurang beradab'.

06 September 2013

Cuba Mengemaskini

Maaf, sejak kebelakangan ini, mood untuk mengemaskini blog ini sudah ke laut. Saya kini lebih gemar untuk menerjah blog orang lain berbanding mengemaskini blog sendiri. Antara blog yang saya suka baca adalah blog Kak NZA dan Pakcik Lavendari.

Antara penyebab utama saya jarang kemaskini adalah kerana saya kini lebih banyak online menggunakan telefon saya berbanding menggunakan komputer ataupun komputer riba.

Bukan apa, bila kerja dah bertimbun, nak on komputer tu rasa macam dah malas. Kan lebih mudah melayari internet guna telefon je.